Campings Zuid-Moravië

Zuid-Moravië is een prachtig gebied in het zuiden van Tsjechië, gelegen aan de grens met Oostenrijk en Slowakije. Het is een ideale bestemming voor liefhebbers van natuur, cultuur en ontspanning. Of je nu op zoek bent naar een actieve vakantie of gewoon wilt genieten van het prachtige landschap, Zuid-Moravië heeft voor ieder wat wils.

Campingvakanties in Zuid-Moravië

Zuid-Moravië is een nog wat onontdekte bestemming voor campingvakanties, maar dat is eigenlijk best onterecht, want de campings die er zijn. liggen vaak in prachtige omgevingen, zoals aan een rivier of in een bos, en bieden vele activiteiten voor jong en oud. Zo kun je bijvoorbeeld genieten van het zwembad, de speeltuin of een partijtje tennissen. De grootste campings vindt u aan het stuwmeer Nové Mlýny, waar tevens het grootste aquapark van Moravië is. In Zuid-Moravië kunt u op diverse plekken mooie tochten te paard maken of wijn kopen bij een lokale boer, want dit gebied is bezaaid met wijngaarden.

Bent u op zoek naar een leuke accommodatie voor uw vakantie in Zuid-Moravië? Hieronder kunt u eenvoudig een geschikte camping vinden voor uw wensen en budget. Zo kunt u optimaal genieten van uw vakantie in dit prachtige gebied.

Te zien en doen in Zuid-Moravië

Er is in Zuid-Moravië genoeg te zien en te doen voor een gevarieerde vakantie. Zo kun je bijvoorbeeld de prachtige stad Brno bezoeken, met haar historische gebouwen en musea. Ook is het leuk om een wandeling te maken door het prachtige natuurgebied van het Moravische Karst, waar je kunt genieten van de prachtige grotten en wandelpaden. Voor de liefhebbers van cultuur is er het Dolní Věstonice Museum, waar je alles kunt leren over de prehistorische tijd van Zuid-Moravië. En wist u dat de hangbrug in Dolní Morava, die ook wel bekend staat als de Sky Bridge 721, behoort tot de 50 meest bijzondere toeristische plaatsen ter wereld volgens Time magazine?

Selecteer datum
2 volwassenen
0campings gevonden