Heeft u altijd al het mooie Parijs (Franse regio Ile-de-France) willen bezoeken? Dan bieden onze campings bij Parijs uitkomst! Zo heeft u de mogelijkheid om de hoofdstad van Frankrijk te bezoeken, maar ook de rust van het kamperen. Allcamps biedt verschillende campings vlakbij Parijs.  Bekijk op deze pagina ons aanbod van campings vlakbij Parijs en beleef een onvergetelijke vakantie!

Te zien en te doen in en rond Parijs

In de omgeving van onze campings bij Parijs is er genoeg te zien en te doen.

Uiteraard mag een bezoek aan Parijs niet ontbreken. Parijs is een schitterende stad die u zeker niet in één dag heeft gezien. Tijdens uw bezoek aan Parijs is het een aanrader om het wereldberoemde museum het Louvre te bezichtigen. Hier bevindt zich de Mona Lisa. Verder kunt u natuurlijk heerlijk winkelen in het grote warenhuis Galleries Lafayette of genieten van het uitzicht over de stad bij de Sacre-Coeur.

Daarnaast kunt u de Eifeltoren niet missen. Geniet van het prachtige panorama uitzicht vanaf de top. Vergeet zeker niet uw camera mee te nemen.

Naast Parijs kunt u natuurlijk ook Disneyland Parijs bezoeken. Een leuk uitje voor het hele gezin. Hier beleeft iedereen een geweldige dag. Zorg dat u ’s avonds de parade op de hoofdstraat in het park bijwoont. Een bijzondere afsluiting van de dag.

Comfortabel kamperen vlakbij Parijs

Allcamps biedt verschillende campings bij Parijs.

Zo kunt u kiezen voor camping Paris Est, dat vlakbij het centrum van Parijs ligt. Deze kleine camping bij Parijs heeft een zwembad waar u een heerlijke duik kunt nemen. De camping ademt rust en ontspanning zodat u zich snel op uw gemak voelt.

Accommodaties in Parijs

Op onze campings bij Parijs kunt u overnachten in een luxe stacaravan waar u werkelijk van alle gemakken bent voorzien. Zo beleeft u een onvergetelijke vakantie bij Parijs.

Boek nu uw vakantie bij Allcamps en betaal géén reserveringskosten!