Een bourgondische vakantie viert u op één van onze campings in de Dordogne in Frankrijk. De Dordogne is een prachtige regio die op z´n minst zeer afwisselend te noemen is. Hier vindt u heidevelden, eikenbossen, kastelen en steile kliffen. Ook de zonnebloemvelden zult u ongetwijfeld tegenkomen tijdens uw vakantie in de Dordogne.  Allcamps heeft een gevarieerd campingaanbod in deze regio. Vlakbij onze campings in de Dordogne zijn genoeg bezienswaardigheden.

Te zien en te doen in de Dordogne

In de Dordogne zult u zich niet snel vervelen. Vanaf onze campings er zijn verschillende uitstapjes mogelijk. Wat u zeker niet mag missen tijdens uw vakantie in de Dordogne zijn de grotten van Pech-Merle. Vlakbij de plaats Cabrerets is een aantal grotten te vinden die zeker een bezoek waard zijn. Zo heeft een aantal grotten hier rotsschilderingen. Een hiervan is een gevlekt paard. Tot op de dag van vandaag is hier discussie over of paarden toen ook al bestonden.

Verder kunt u ook de plaats Sarlat bezoeken. Hier treft u kunt u heerlijke streekproducten proeven en wandelen door de autoluwe binnenstad. Strijk neer op één van de vele terrasjes en geniet met volle teugen van uw campingvakantie in de Dordogne.

Verder zullen de sportievelingen hun hart ophalen tijdens een campingvakantie in de Dordogne. Bij veel van onze campings kunt u heerlijk wandelen of fietsen. Ook het maken van een spannende kanotocht behoort tot de mogelijkheden.

Comfortabel kamperen in de Dordogne

Allcamps heeft een uitgebreid aanbod van campings in de Dordogne. Van grote tot kleine campings. Zo vindt u altijd een camping in de Dordogne die aansluit op uw wensen.

Wij raden u zeker camping Le Grand Dague aan. Deze kleine camping heeft een groot, ondiep kinderbad met leuke glijbanen. Het gehele seizoen is er een enthousiast animatieteam aanwezig. Daarnaast kunt u vanaf de camping een kanotocht ondernemen met het gezin.

Ook camping La Palombiere is een topper binnen ons aanbod. Deze camping heeft een mooi zwembadcomplex met glijbanen. Drink een verkoelende cocktail aan de gezellige bar en geniet van uw welverdiende vakantie. Verder is de camping ideaal gelegen ten opzichte van de bezienswaardigheden in de omgeving.

Accommodaties in de Dordogne

Allcamps heeft een groot aanbod van verschillende accommodaties. Zo kunt u op onze campings in de Dordogne kiezen voor een ingerichte bungalowtent. Wilt u liever iets meer luxe? Dan bieden onze luxe stacaravans uitkomst.

Wat u ook kiest, bij Allcamps beleeft u een topvakantie! Bekijk nu ons campingaanbod in de Dordogne en boek!