Campings Centraal Slovenië

<p>De hoofdstad van Slovenië, Ljubljana, ligt in Centraal Slovenië. Deze stad staat bekend om haar prachtige architectuur, levendige cultuur en groene parken. Een uniek kenmerk van Ljubljana is de autovrije binnenstad, die uitnodigt tot wandelen en fietsen. De Ljubljana Burcht, gelegen op een heuvel boven de stad, biedt een adembenemend uitzicht.</p>

Meer over Centraal Slovenië

Centraal Slovenië omvat een deel van het Karstplateau, dat bekend staat om zijn kalkstenen landschap, grotten en ondergrondse rivieren. De beroemde grotten van Postojna en Škocjan, die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staan, bevinden zich in deze regio. Het Karstlandschap is uniek vanwege de karakteristieke karstverschijnselen, zoals dolines (sinkholes) en grotten, die je nergens anders in Slovenië in deze mate zult vinden.

Daarnaast herbergt Centraal Slovenië tal van pittoreske historische stadjes en kastelen. Een voorbeeld is het stadje Kamnik met zijn middeleeuwse charme en het indrukwekkende kasteel van Kamnik. Een ander opvallend kasteel is het kasteel van Štanjel, dat bovenop een heuvel ligt en uitkijkt over de omliggende Karstvlakte. Deze historische locaties zijn een weerspiegeling van de rijke geschiedenis van de regio en bieden bezoekers de kans om terug in de tijd te stappen.

Een campingvakantie in Centraal Slovenië biedt u de gelegenheid om al deze unieke landschappen, kastelen en steden te bekijken.

Selecteer datum
2 volwassenen
1

camping gevonden

Bekijk op kaart
8.6
camping-terme-zrece
1/25
  • Prachtig zwembadcomplex binnen en buiten
  • Mooi wellnesscomplex
  • In een groene vallei
  • Ook geschikt voor wintervakanties
2 beschikbare accommodaties
Vanaf887,50 €
June 29 - 7 nachten, 2 volwassenen
Pagina 1 van 1