Normandië: bekend van de invasiestranden en de krijtrotsen. Normandië ligt op slechts een paar uur rijden van Nederland en de regio staat ook bekend om zijn prachtige natuur, het heerlijke eten en de vele prachtige historische steden en dorpjes. Allcamps heeft verschillende campings in Normandië, ideaal als startpunt voor alle bezienswaardigheden.

Te zien en te doen in Normandië

Normandië heeft veel te bieden. Veel toeristen die de regio aandoen komen er om bijvoorbeeld de prachtige krijtrotsen, de indrukwekkende landingsstranden of één van de historische dorpjes te bezoeken. De grootste, bekendste en drukst bezochte bezienswaardigheid in Normandië blijft Mont Saint-Michel. Naast Nederlanders komen er ook veel Belgen en Britten.

Comfortabel kamperen in Normandië
Normandië is een prima kampeerbestemming waar jong en oud zich zeker zal vermaken. Allcamps biedt campings aan in Normandië. Zo raden wij u zeker camping La Cote de Nacre aan. Deze camping aan de kust is al jaren een topcamping in Normandië. Camping La Cote de Nacre heeft een zwemparadijs van 750m² en een verwarmd kinderbad. 

Accommodaties in Normandië
U kunt in Normandië kiezen uit verschillende luxe accommodaties. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een stacaravan met 2 slaapkamers, of u kunt een stacaravan met 3 slaapkamers huren. 

Wat u ook kiest, bij Allcamps beleeft u een topvakantie in Normandië!