Campings Peloponnesos

Als u van zandstranden en azuurblauwe zeeën houdt, is Griekenland uw perfecte vakantiebestemming. Wilt u er ook op uit in de omgeving? Dan is de Peloponnesos voor u! In dit gebied vindt u spectaculaire natuur met bergen, dennenbossen, rotsformaties en rivieren. Ook voor wie geïnteresseerd is in geschiedenis en cultuur valt er genoeg te ontdekken, want de Peloponnesos was een centrum van het oude Griekenland en er zijn ook veel middeleeuwse steden en forten.

Meer over de Peloponnesos

Misschien hebt u al gehoord over de Peloponnesische oorlog, de stad Korinthe, de Spartanen en Alexander de Grote, maar u kunt over dit alles nog veel meer te weten komen als u de Peloponnesos bezoekt. Het schiereiland staat bol van de Griekse mythologie, historische monumenten, oude overblijfselen, middeleeuwse steden, forten en nog veel meer.

In Elafonios vindt u exotische stranden en een boeiende stadsgeschiedenis, terwijl u in het romantische Nafplio een bezoek moet brengen aan het Palamidi fort, een zeer ambitieus bouwwerk op de flank van een hoge rotsachtige heuvel. Om de top te bereiken moet u de trap langs de rotswand beklimmen die uit maar liefst 999 treden bestaat - maar het is het allemaal waard als u het prachtige uitzicht vanaf de top ziet.

In de Peloponnesos wordt u omringd door water. In het westen vindt u zandstranden aan de mooiste blauwe zee, terwijl u in het oosten van de regio bergen, bossen, rivieren en grotten vindt. De stad Dimitsana kijkt uit over de rivier de Lousios en wordt omringd door besneeuwde bergen en groene dennenbossen. Het berggebied van Korinthe is ook een bezoek waard, waar u meer kunt leren over de natuur in het Milieumuseum van Stiermarken.

Bent u een liefhebber van olijven, dan valt er in de Peloponnesos genoeg te proeven! Grieken zijn er dol op en het klimaat is perfect voor de olijventeelt. Proef de vele spannende Griekse lekkernijen en geniet van een glas lokale wijn.

Selecteer datum
2 volwassenen
1camping gevonden
Bekijk op kaart
camping-golden-sunset
1/11
  • Aquapark met glijbanen en aan zee
  • Beachvolleybal- en basketbalveld
  • Proef de traditionele Griekse keuken
  • Een half uur rijden van Patras
4beschikbare accommodaties

Vanaf:

182 €

July 23 - 7 nachten, 2 volwassenen
Pagina 1 van 1