Picardië ligt in het noorden van Frankrijk en wordt gekenmerkt door indrukwekkende krijtrotsen, zandstranden en uitgestrekte bossen. Samen met het departement Nord-Pas de Calais vormt Picardië de regio Hauts-de-France. In deze regio treft u naast veel historie ook diverse dieren aan zoals wilde zwijnen, vossen, herten en eekhoorns. Een wandeling in de natuur is zeker aan te raden. Wanneer u een unieke vakantie-ervaring wilt beleven, dan kunt u prima een camping in deze regio boeken bij Allcamps.

Genieten in Picardië

Tijdens uw verblijf op de camping in Picardië kunt u uitstekend genieten van het mooie weer en de aantrekkelijke omgeving. U overnacht in een stacaravan of luxe ingerichte bungalowtent. De campings in Picardië zijn voorzien van diverse faciliteiten om het u volledig naar de zin te maken. Allcamps brengt geen reserveringskosten bij u in rekening. U kunt altijd profiteren van onze scherpe prijzen!

Nord-Pas de Calais

De regio Nord Pas de Calais is de meest noordelijk gelegen regio in Frankrijk. De kust van de regio wordt ook wel de Opaalkust genoemd. Hier vindt u voornamelijk zandstranden, maar ook enkele kusten met ruige kliffen zoals de Cap Blanc-Nez. Deze regio heeft genoeg te bieden. Zo kunt u tijdens uw vakantie op een camping in Nord Pas de Calais een dag naar Laby’Park. Dit ludieke outdoorpark herbergt onder andere een maisdoolhof waar uw kinderen zich zeker zullen vermaken. Ook het 3D-planetarium bij St. Omer is ook een bezoek waard. U zult niet tekort komen tijdens een vakantie in Nord Pas de Calais. Bekijk nu ons aanbod en boek!