Altijd de Laagste Prijs

Wist u dat u bij Allcamps altijd tegen de laagste prijs boekt? De prijzen die u bij ons ziet, zijn op het moment van boeken nooit hoger dan die van de oorspronkelijke aanbieder van de accommodatie. Gegarandeerd!

Allcamps Laagste Prijs Garantie

Uw vakantie elders goedkoper gevonden?  Als u binnen 24 uur na uw aankoop dezelfde accommodatie, voor dezelfde reisdata, op dezelfde camping voor een lagere prijs vindt bij de partner bij wie de boeking is gemaakt (d.w.z. bijvoorbeeld Roan of Homair), laat het ons dan weten.  Mail ons een screenshot en wij betalen u het verschil in prijs terug! 

Om van de garantie gebruik te maken, moet de prijs op onze website ongewijzigd blijven binnen 24 uur na de boeking.  Aangezien prijzen dynamisch zijn gedurende het seizoen en gebaseerd zijn op beschikbaarheid door onze partners, kunnen wij niet garanderen dat prijzen niet naar boven of beneden worden bijgesteld na uw boeking bij ons.  In het geval dat een prijs wordt verlaagd op onze site na het boeken, binnen 24 uur, is de laagste prijs garantie niet geldig.  De lagere prijs moet op de website van de oorspronkelijke accommodatieverschaffer te vinden zijn.

Camping Italië

Camping Frankrijk

Camping Spanje

Camping Kroatië