Over ons

Tevreden gasten, daar draait het bij ons om. En dat werkt, want sinds 2006 is het aantal gezinnen dat met ons op vakantie gaat vertienvoudigd. Dit jaar mochten we voor maar liefst 46.000 gezinnen hun vakantie verzorgen. Sinds 2018 maakt Allcamps deel uit van Camping Vision, de grootste aanbieder van campingvakanties in Europa. We bieden onze vakanties in 16 landen aan.

Daarom kiest u Allcamps

✔ 1300+ campings in 18 landen

✔ Laagste prijs garantie


✔ Klantwaardering 9.2/10


✔ Geen reserveringskosten

Onze passie is ons werk

Op ons kantoor zijn alle medewerkers liefhebbers van luxe kamperen. We kunnen elkaar uitgebreid en enthousiast vertellen over onze vakanties die we natuurlijk doorbrengen op een van de campings uit ons aanbod. We gunnen onze gasten ook zulke leuke ervaringen. Dat doen we al sinds de oprichting van Allcamps in 2006.  

Ruime keuze, laagste prijs

Kiest u voor Allcamps, dan heeft u echt wat te kiezen. Ons aanbod omvat meer dan 1300 zorgvuldig geselecteerde campings. Op de meeste campings kunt u meerdere accommodaties met elkaar vergelijken en gemakkelijk online boeken, van alle bekende aanbieders zoals Eurocamp, Roan, Homair, Suncamp, Easyatent en Happy Camp. Maar niet alleen de accommodaties van deze touroperators, ook stacaravans die eigendom zijn van campings zelf boekt u bij ons. Ook mooi meegenomen: u betaalt nooit meer dan wanneer u direct bij de camping of aanbieder zou boeken. En dat alles zonder reserveringskosten.


We zijn er zelf geweest

Wij houden van persoonlijk advies. Iedereen bij Allcamps gaat dus op studiereis naar een van de regio’s die we aanbieden, of je nu op de verkoop werkt of verantwoordelijk bent voor IT. We bekijken campings, overnachten in accommodaties die we aanbieden en zien de omgeving, zodat we u ook echt uit eigen ervaring kunnen adviseren. We helpen u graag om uw vakantie tot een succes te maken!

Internationale organisatie met oog voor detail

Allcamps heeft kantoren in Breda (NL), Genève, Kopenhagen, Hamburg en Praag. Een internationaal bedrijf dus, maar we houden het wel graag persoonlijk. Daarom zijn we 363 dagen per jaar bereikbaar (1e Kerstdag en 1 januari zijn we niet thuis op iedere camping, maar thuis bij ons gezin). Mailtjes worden snel beantwoord (liefst dezelfde dag, ook op zondag), en u bent bij ons geen nummer. ‘Ik heb de familie X aan de telefoon, die had jij toch net gesproken? Was het nog gelukt om die extra nachten te boeken?’ Zulk soort uitspraken hoor je regelmatig over de afdeling. En mocht er eens een keer iets fout gaan (we blijven tenslotte mensen en werken met veel partners uit heel Europa samen), dan zorgen we ervoor dat het opgelost wordt.

Veilig boeken

Allcamps is natuurlijk aangesloten bij het SGR. In deze tijd waarin meerdere grote reisorganisaties in de problemen zijn gekomen, is het goed om te weten dat in geval van faillissement u gewoon uw geld terugkrijgt. Gelukkig zijn wij een supergezond bedrijf.

Prima beoordelingen