Campings Centraal-Transdanubië

Een vakantie in Centraal-Transdanubië biedt u het beste van Hongarije, met heerlijk eten, topattracties en een prachtig landschap, waar u uw vakantie gemakkelijk kunt combineren met een dagje Boedapest en heerlijk zwemmen bij het Balatonmeer. Centraal-Transdanubië biedt ook veel te doen voor het hele gezin in een gebied met waterparken, pretparken, aquaria en dierentuinen, dus niemand hoeft zich te vervelen tijdens een vakantie in Hongarije.

Gezinsvakanties in Transdanubië

U denkt misschien niet meteen aan Hongarije, het Balatonmeer en Boedapest als u over vakantie in Centraal-Transdanubië leest, maar het gebied ligt tussen de stad Boedapest en het populaire Balatonmeer. 

Deze regio biedt prima mogelijkheden om in uw vakantie te zwemmen, maar ook dagtochten door Centraal-Transdanubië te maken, dat ook veel attracties voor kinderen biedt. Centraal-Transdanubië bestaat uit de regio's Fejér, Komárom-Esztergom en Veszprém in Hongarije, terwijl de hoofdstad van het gebied Székesfehérvár is, in de volksmond bekend als de 'Stad der Koningen'.

Te doen en te zien in Centraal-Transdanubië

Centraal-Transdanubië heeft veel te bieden op het gebied van natuur en cultuur. In deze omgeving ligt de grootste kerk van Hongarije, de Esztergom Basiliek, en in het beschermde natuurgebied Benedict Tip vindt u mooie wandelroutes en een geweldig uitzicht. U kunt ook genieten van het uitzicht vanaf de Predikalszek berg of een wandeling maken naar de uitkijktoren Dobogókó. Of maak een ritje op de oude Szobi kisvasút spoorweg en ervaar het gevarieerde landschap. 

Trakteer de kinderen op een dagje in pretpark BalatoniBob of waterparken zoals Annagora Aquapark en Aqua Island Esztergom. U kunt ook een bezoek brengen aan Vadaspark Zoo, Bodorka Balaton Aquarium, Veszprem Zoo en Zamoly Bird Garden.

Selecteer datum
2 volwassenen
0

campings gevonden