Alles over Allcamps

Allcamps is sinds 1986 één van de belangrijkste aanbieders van georganiseerde campingvakanties in Europa. Alle campings worden zorgvuldig door eigen inkopers geselecteerd en beantwoorden dan ook aan de strengste criteria qua kwaliteit, ligging, dienstverlening, faciliteiten en sfeer. Ook op het vlak van accommodaties biedt Allcamps een uitgebreide keuze: van compleet ingerichte bungalowtenten tot moderne stacaravans met o.a. terras, airco en satelliet-tv. Allcamps heeft haar hoofdkantoor in Waalwijk, Nederland, en behalve in België nog verkoopteams in Duitsland, Groot-Brittannië en Denemarken. De voordelen om uw vakantie direct bij Allcamps te boeken:

Keuze uit meer dan 650 campings

SGR logo

Allcamps is aangesloten bij Stichting Garantiefonds Reisgelden

Géén reservatiekosten
Uitstekende service en kennis over de verschillende bestemmingen
Keuze uit meer dan 800 verschillende stacaravans en luxe bungalow en lodgetenten
Eenvoudig alle prijzen én beoordelingen vergelijken

Meer dan 650 campings

Met een aanbod van meer dan 650 campings en 800 types stacaravans, luxe bungalow- en lodgetenten is Allcamps uitgegroeid tot dé campingspecialist in Europa. Uniek aan Allcamps is dat wij ook de accommodaties van andere – zorgvuldig geselecteerde - Europese organisaties op topcampings aanbieden (o.a. Roan, Go4Camp, Eurocamp, Al Fresco, Homair, Human Travel, Gebetsroither, Venue Holidays, Kel Air, Siesta Holidays, Rent-a-Tent, Albatross en Quest en France).

Persoonlijk contact en ervaring

Een goede service is bij ons vanzelfsprekend. Wij houden van persoonlijk advies. U kunt ons daarom altijd bellen of mailen voor een goede tip of meer informatie. Onze ervaren verkoopmedewerkers bezoeken de campings regelmatig tijdens studietours en omdat wij dol zijn op kamperen, gaan we natuurlijk ook altijd zelf op onze campings op vakantie. Daarom kunnen wij u net dat ‘beetje extra’ advies op maat geven.