Alles over Allcamps

Allcamps, net als Roan Camping Holidays en Go4Camp onderdeel van European Camping Group, is sinds 1986 één van de belangrijkste aanbieders van georganiseerde campingvakanties in Europa. Alle campings worden zorgvuldig door eigen aankopers geselecteerd en beantwoorden dan ook aan de strengste criteria qua kwaliteit, ligging, dienstverlening, faciliteiten en sfeer. Ook op het vlak van accommodaties biedt Allcamps een uitgebreide keuze van compleet ingerichte bungalowtenten tot moderne stacaravans met o.a. terras, airco en satelliet-tv. Allcamps heeft haar hoofdkantoor in Waalwijk, Nederland, en behalve in België nog verkoopteams in Duitsland, UK, Denemarken en Oostenrijk. De voordelen om uw vakantie direct bij Allcamps te boeken:

Meer dan 300 campings

Met een aanbod van meer dan 300 campings en 800 types stacaravans, luxe bungalow- en lodgetenten is Allcamps uitgegroeid tot dé campingspecialist in Europa. Uniek aan Allcamps is dat wij ook de accommodaties van andere – zorgvuldig geselecteerde - Europese organisaties op topcampings aanbieden (o.a. Roan, Go4Camp, Elle Vacanze, Gebetsroither, Venue Holidays, Kel Air, Siesta Holidays, Rent-a-Tent, Albatross en Quest en France).
www.allcamps.be
Keuze uit meer 
dan 300 campings
www.allcamps.be
Allcamps is aangesloten bij Garantiefonds Reizen
www.allcamps.be
Géén reservatiekosten

Persoonlijk contact en ervaring

Net als bij onze zusterorganisaties Roan Camping Holidays en Go4Camp (Zoover award 2013, 2014 én 2015 - beste aanbieder kampeervakanties) is service vanzelfsprekend en houden wij van persoonlijk contact. U kunt ons altijd bellen of mailen voor een persoonlijk advies. Onze ervaren verkoop- medewerkers bezoeken de campings regelmatig en kunnen u daarom net dat ‘beetje extra’ advies op maat geven.
www.allcamps.be
Uitstekende service en kennis 
over de verschillende 
bestemmingen
www.allcamps.be
Keuze uit meer dan 800
verschillende stacaravans en 
luxe bungalow en lodgetenten
www.allcamps.be
Eenvoudig alle prijzen én 
beoordelingen vergelijken
www.allcamps.be