Camping Nürnberg
Nürnberg, Beieren, Duitsland

 

Belangrijke informatie

Kinderen (5-11 jaar) Geschikt voor Kinderen (5-11 jaar) Peuters en kleuters Geschikt voor Peuters en kleuters Afstand vanaf Brussel 636 km Aantal plaatsen 160 Plaats in de buurt Nürnberg Zentrum, 1,2 km Huisdieren toegestaan Barbecue toegestaan Wifi tegen betaling

Midden in de Duitse deelstaat Beieren, nabij de stad Nürnberg ligt camping Nürnberg. Camping Nürnberg is gelegen in een bos in het Volkspark Dutzendteich. Op slechts 3 km van de autobaan A9 vandaan is camping Nürnberg een goede tussenstop op weg naar Italië of Kroatië.

Waterrecreatie camping Nürnberg
Op camping Nürnberg zelf is geen zwembad aanwezig. Het openlucht zwembad (tegen betaling) vindt u op ongeveer 600 meter afstand van camping Nürnberg.

Faciliteiten camping Nürnberg
Op camping Nürnberg is een speeltuin en een kinderboerderij voor de kinderen aanwezig. Verder beschikt camping Nürnberg over tafeltennis- en voetbaltafels, een leuk café met terras en een kleine supermarkt.

Omgeving camping Nürnberg
Camping Nürnberg biedt de mogelijkheid voor allerlei leuke uitstapjes zoals musea, dierentuin en een uitgebreide winkelpromenade. De beroemde burcht in het historische centrum van Nürnberg ligt slechts op 5 kilometer afstand van camping Nürnberg.
 

 

Faciliteiten
FACILITEITEN
  • Speeltuin
  • TV-ruimte
SPORT EN ACTIVITEITEN
  • Tafeltennis
ETEN EN DRINKEN
  • Afhaalmaaltijden
  • Restaurant
WINKELS
  • Supermarkt beperkt assortiment
www.allcamps.be
Waterrecreatie
Nürnberg
Ligging
Categorieën
Plaatsen in de buurt
Accommodaties
loading   Uw zoekopdracht wordt uitgevoerd
Prijzen & Boeken
loading Bezig met het ophalen van prijzen en beschikbaarheid